Pienen ahaa elämyksen jälkeen golf on näyttäytynyt aivan uudessa valossa. Palloja on kadonnut paljon aikaisempaa vähemmän eikä syy ole siinä, että palloni olisivat oppineet uimaan tai suunnistamaan. Olen yksinkertaisesti pelannut hieman aikaisempaa fiksummin.

Yksi golfin pelaamiseni motivaattoreista on se, että driverilla on mukava täräyttää pallo täydellä vauhdilla kohti tuntematonta. Täysiä lyöminen ei kuitenkaan ole aina tuloksen kannalta paras vaihtoehto. Joskus voi käydä flaksi, mutta olen vähitellen yrittänyt siirtyä aikuismaisempaan peliin.

Pelini on parantunut päivä päivältä, mutta tänään oli sitten se päivä, kun mittariin tärähti aivan uusi lukema. Pelasin nimittäin etuysin tasan pariin ja takaysilläkin kohtuullisesti +8 (tulos yht. 45 bogey pistettä). Sattui vielä seuran kapteeni samalle kierrokselle ja oli hauska nähdä, että pystyn pelaamaan kokeneempien kanssa samalla tasolla — ainakin tilapäisesti.

Alkuun jännitin pelkästään pelaaman lähtemistä. Tällä kertaa jännitys alkoi vasta, kun huomasin pelaavani hyvää tulosta. Ja tämä on yleensä se hetki, kun peli lähtee vauhdilla kohti pöpelikköä. Vähitellen olen oppinut nauttimaan jännityksestä ja ehkä juuri siitä syystä en sulanut kovin pahasti.

Nälkää jäi, mutta otan tästä kaiken ilon irti.

Kirjoitukset ovat omia mielipiteitäni enkä väitä ymmärtäväni golfista mitään. Yritän oppia lisää ja mielelläni kuulisin sinun mielipiteesi artikkelista esimerkiksi kommenttien kautta. Oletko käynyt läpi samoja ajatuksia läpi? Tai olisiko joku muu lähestyminen aiheeseen parempi?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *