Taas kuukausi vaihtui ja pelit golfkentillä jatkuivat. Kerään kuukausittain mustaa valkoiselle omista peleistäni, jotta muistan mitä on tapahtunut ja milloin. Ajattelin, että olisi mielenkiintoista seurata omaa kehitystä tasoituksen ja pelikierrosten kautta. Lisäksi mukana on muutama muu golfin statistiikasta tuttu tunnusluku.

Pelit & tasoitus

  • Pelattuja reikiä 90 (2 täyttä kierrosta, 6 ysiä)
  • HCP 13 (19.9 muutos – 6.9)

Kuukauden aikana pelasin kaksi täyttä kierrosta ja kuusi ysiä päälle. Ysejä on kätevä pelata, kun se vie aikaa niin paljon vähemmän. Ehkä vähitellen on aika siirtyä enemmän täysiin kierroksin.

Kuukauden alkupuolella pelasin kolme nostavaa korttia ja sen jälkeen tasoitus lähti pikkuhiljaa valumaan alemmaksi. Kuukauden loppuun pelasin sitten kaikkien aikojen kierroksen ja tasoitus suorastaan syöksyi alaspäin.

Tunnusluvut

  • Väyläosumaprosentti 34 % (vrt. 32 %)
  • Greenosumaprosentti 33 % (vrt. 23 %)
  • Putteja keskimäärin 1,99 (vrt. 2,09)

Väylään osuin 34 %:n tarkkuudella ja greeneihin 33 %:n tarkkuudella eli hieman paremmin kuin aikaisemmin. Tekemistä riittää reilusti. Varsinkin greeneihin osuminen on suorastaan surkeata.

Puttien määrä ei itseasiassa taida olla kovin hyvä mittari. Yhdessä greeneosumien kanssa se kertoo jo jotain, mutta vielä heinäkuussa tallennan vielä ensimmäisen putin pituuden, niin saan vähän mustaa valkoiselle puttien todellisesta laadusta.

Näillä eväillä kohti uutta kuukautta ja toivottavasti greenit alkavat vähitellen löytyä!

Kirjoitukset ovat omia mielipiteitäni enkä väitä ymmärtäväni golfista mitään. Yritän oppia lisää ja mielelläni kuulisin sinun mielipiteesi artikkelista esimerkiksi kommenttien kautta. Oletko käynyt läpi samoja ajatuksia läpi? Tai olisiko joku muu lähestyminen aiheeseen parempi?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *