Taas kuukausi vaihtui ja pelit golfkentillä jatkuivat. Kerään kuukausittain mustaa valkoiselle omista peleistäni, jotta muistan mitä on tapahtunut ja milloin. Ajattelin, että olisi mielenkiintoista seurata omaa kehitystä tasoituksen ja pelikierrosten kautta. Lisäksi mukana on muutama muu golfin statistiikasta tuttu tunnusluku.

Pelit & tasoitus

  • Pelattuja reikiä 27 (3 ysiä)
  • HCP 10.5 (13 muutos + 0.1)

Kuukauden aikana pelasin vain kolme ysiä. Näistä pari oli puhtaasti tuntuman hakemista ja yhdeltä tuli nostava kortti. Huomaan, että syksy on jo ovella ja muut kiireet vievät ajan golfilta. Pahimman peli-innon olen myös saanut jo jätettyä kentälle. Ehkä on aika siirtyä talveksi muiden harrastusten pariin ja kaivaa kolopallokepit esille taas keväällä.

Tunnusluvut

  • Väyläosumaprosentti ?? % (vrt. 44 %)
  • Greenosumaprosentti ?? % (vrt. 35 %)
  • Putteja keskimäärin ?? (vrt. 2,12)

En ehtinyt käytännössä käydä lainkaan treenaamassa, niin motivaatio tunnuslukujen keräämiseen muutamalta hassulta kierroksen puolikkaalta oli tasan nolla. Kun olen saanut syksyn pahimmat kiireet pakettiin, on tarkoitus etsiä jonkinlaiset talvitreenit siksi aikaa, kun ulkokentät ovat pois käytöstä. Etelän leiriä tuskin tänä vuonna nähdään.

Toivottavasti oma kautesi jatkuu vielä pitkään, mutta minä palaan näissä merkeissä asiaan huhtikuun tienoilla. Tsemppiä peleihin!

Kirjoitukset ovat omia mielipiteitäni enkä väitä ymmärtäväni golfista mitään. Yritän oppia lisää ja mielelläni kuulisin sinun mielipiteesi artikkelista esimerkiksi kommenttien kautta. Oletko käynyt läpi samoja ajatuksia läpi? Tai olisiko joku muu lähestyminen aiheeseen parempi?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *