En ole kovin intensiivisesti seurannut Tiger Woodsin tarinaa tai ylipäänsä golfia. Tiikerin US Mastersin voiton myötä aihe nousi taas hyvin ajankohtaiseksi. Tuhkimotarinan todellisesta luonteesta on varmaan jokaisella oma mielipide. Toisaalta alamäessä on itseaiheutettuja elementtejä ja toisaalta kyse on uskomattomasta noususta.

Ikuisena romantikkona, avopuolisoni eriävästä mielipiteestä huolimatta, olen keskittynyt enemmän jälkimmäiseen osioon eli siihen, missä Tiger nousee tuhkasta voittamaan kaikki vaikeudet.

Kyse on ehkä kaikkien aikojen pelaajasta, mutta siitä huolimatta menestys myöhemmällä iällä antaa myös uskoa siihen, että kaltaiseni vankahkon keskivartalon omaava mies voi oppia lajin salat vielä tässä iässä (32v).

Tiedän, että moni on aloittanut golfin vielä paljon myöhemminkin. Se miten määritellään lajin salojen oppiminen, onkin sitten toinen tarina. Joka tapauksessa kilpailun tulokset nähtyäni tilasin myös itselleni golf kanavan, jotta aika ei kävisi pitkäksi kierrosten välissä.

Ulkopuolisen on vaikea suhtautua asiaan samalla tavalla, mutta varmasti moni kokee, että golfissa on kyse paljon enemmästä kuin vain harrastuksesta. Varsinkin Tigerilla. Tunnustan, että kehnonkin presidentin Tigerin kaulaan pujottama mitali aiheutti silmissäni märkivän reaktion. Tuskin olen ainoa.

Turha väittää, että miehet eivät näytä tunteitaan!

Kaikki on mahdollista, kun riittävä määrä energiaa kohtaa vankan uskon.

Kirjoitukset ovat omia mielipiteitäni enkä väitä ymmärtäväni golfista mitään. Yritän oppia lisää ja mielelläni kuulisin sinun mielipiteesi artikkelista esimerkiksi kommenttien kautta. Oletko käynyt läpi samoja ajatuksia läpi? Tai olisiko joku muu lähestyminen aiheeseen parempi?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *