Katselin viikonloppuna taas (yllättäen) golfia. Sen jälkeen, kun laji alkoi telkkarissani näkymään, en juuri muuta ole katsellut. Asiaan saattaa vaikuttaa myös se, että golf on ainoa urheilulaji mitä avopuolisoni suostuu katsomaan. Ja sitähän sitten muuten katsotaan!

Kilpailua katsoessa en välillä pysty ymmärtämään mitä ammattilaisten päässä liikkuu. Erikoisia reaktioita itsessäni aiheuttavat esimerkiksi nämä:

  1. Caddielle palautetta väärästä mailavalinnasta
  2. Syytetään viheriötä, palloa, mailaa tai säätä huonosta pelistä

Aivan naurettavaa kitinää!

Ehkä tämä tulee osalle yllätyksenä, mutta sinä olet itse vastuussa tekemisistäsi. Voit valita oman mailasi, viheriö ei muutu siinä välissä, kun siirrät katseesi reiästä takaisin palloon ja myös sää on olemassa ja usein sama kaikille.

Toisille valittaminen on harrastus ja sitä tehdään ihan vain valituksen vuoksi. En pääse samalla aaltopituudelle. Toki joskus paska osuu tuulettimeen, mutta sekään tuskin on viheriön vika. Kaikkeen ei voi vaikuttaa, mutta aina voi vaikuttaa siihen, miten itse reagoi.

Jos teet virheen, kanna siitä vastuu ja ota opiksesi. Egosi saattaa kokea kolauksen, mutta todennäköisesti lopputulos on parempi.

Ei välttämättä huono strategia edes golfin ulkopuolella.

Kirjoitukset ovat omia mielipiteitäni enkä väitä ymmärtäväni golfista mitään. Yritän oppia lisää ja mielelläni kuulisin sinun mielipiteesi artikkelista esimerkiksi kommenttien kautta. Oletko käynyt läpi samoja ajatuksia läpi? Tai olisiko joku muu lähestyminen aiheeseen parempi?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *